nl Nederlands
nl Nederlands

Bel ons

023 81 00 200 / 0633336082

Taxi Zandvoort | De Haarlemse Taxi

  24/7 bereikbaar

  Binnen 15 minuten een taxi

  Pinnen op locatie

De Haarlemse Taxi is hét taxibedrijf in Zandvoort en omgeving voor verschillende soorten vervoersdiensten. Denk aan zakelijk vervoer, luchthaven vervoer en particulier personenvervoer. Zoek dus niet verder wanneer je op zoek bent naar een taxi in Zandvoort of de omgeving hiervan. Ben je op zoek naar taxi Zandvoort die gespecialiseerd is in een ander soort vervoer zoals contractvervoer bijvoorbeeld? Neem dan even contact ons op. We bespreken graag de mogelijkheden. De kans is groot dat we je ook van dienst kunnen zijn met betrekking tot andere vervoersdiensten. Alle diensten worden tegen uitstekende tarieven aangeboden. Die uitstekende prijs-kwaliteit verhouding garanderen we niet voor niets.

Taxi Zandvoort Schiphol

Ben je op zoek naar een taxibedrijf waaraan je je taxirit van Zandvoort naar Schiphol kunt uitbesteden? Dan ben je bij de Haarlemse Taxi aan het juiste adres. We zijn je graag van dienst. Dit geldt natuurlijk ook wanneer je op zoek bent naar een taxi van Schiphol naar Zandvoort. Wil je een taxi van Zandvoort naar Schiphol reserveren of weten wat de Haarlemse taxi voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06- 33336082, op telefoonnummer 023- 8100200 of op e-mail adres info@dehaarlemsetaxi.nl. Je mag natuurlijk ook altijd eerst een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen wanneer je contact met ons opneemt. Bij de Haarlemse Taxi verplichten we je tot niets.

Bij de Haarlemse Taxi kun je 24/7 rekenen op luchthavenvervoer tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook op zon- en feestdagen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een taxi zodat je op tijd aankomt op de luchthaven. Hierdoor begin je je vakantie pas echt relaxt en zorgeloos. Wanneer je eerst je auto nog op een parkeerplaats neer moet zetten en vervolgens moet worstelen met je bagage in de pendelbussen wordt je vaak niet bepaald vrolijk. Daarnaast is reizen met het openbaar vervoer met al je bagage vaak ook niet wenselijk. Voorkom dit soort zaken en reserveer je taxi Zandvoort Schiphol bij de Haarlemse Taxi.

Zandvoort Taxi Centrale

Bij de Haarlemse Taxi, dé taxicentrale in Zandvoort en omstreken, ben je aan het juiste adres voor verschillende vervoersdiensten. Denk aan zakelijk vervoer, luchthavenvervoer en particulier personenvervoer aan. Onze chauffeurs dragen zorg voor veilig en comfortabel vervoer naar de door jou gewenste plaats van bestemming wordt vervoerd in één van onze fijne wagens.

Wil je weten wat we als Zandvoort Taxi Centrale voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 023- 8100200, door een WhatsAppje te sturen naar 06- 33336082 of door een e-mail te sturen naar info@dehaarlemsetaxi.nl. Wil je direct een taxi reserveren? Dan kun je hiervoor ook altijd het reserveringsformulier op onze website invullen.

24/7 bereikbaar

Bij de Haarlemse Taxi zijn we 24/7 beschikbaar en bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen. Wij zijn er voor jou wanneer je een taxi in Zandvoort of omgeving nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je familie net is uitgebreid met een klein wonder en deze graag wilt gaan bewonderen, of thuisgebracht wilt worden na een gezellig avondje stappen. Wij zijn er altijd wanneer je ons nodig hebt. Zelfs wanneer je ons liever nu dan over een half uur nodig hebt. We zijn namelijk in staat om binnen 15 minuten voor de deur van de door jou aangegeven locatie in Heemstede en omgeving te staan. Wanneer je gebruik wilt maken van deze supersnelle service betaal je wel altijd de meterprijs. Enkel voor ritten die langer dan twee uur van te voren gereserveerd zijn hanteren we de prijzen zoals deze in de tabel op onze website vermeld staan.

Voor ons maakt het niet uit of je eenmalig gebruik wilt maken van onze diensten of structureel een beroep op ons wilt doen, iedere klant is koning. Indien gewenst kunnen we zelfs een vervoersplan op maat samenstellen dat volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of wil je direct een taxi reserveren? Neem dan contact met ons op.

Goedkope Taxi Zandvoort

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope taxi Zandvoort, ben je bij de Haarlemse Taxi aan het juiste adres. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je nooit meer voor je taxirit hoeft te betalen dan nodig is. Wanneer je binnen een kwartier gebruik wilt maken van onze diensten betaal je de reguliere meterprijs, maar wanneer je minimaal 2 uur van te voren je rit reserveert hanteren we budget tarieven zoals deze in de tabel op onze website zijn weergegeven.

Je kunt bij ons per pin, per creditcard of contant betalen. Onze voorkeur gaat echter uit naar pin betalingen of betalingen per creditcard. Wil je toch liever contant betalen? Houd er dan rekening mee dat je dit gepast doet. Onze chauffeurs hebben namelijk geen wisselgeld op zak. Wil je onderuitgezakt genieten nog even ‘een uiltje knappen’ of nog even snel wat regelen voor je bedrijf? Wanneer je jezelf door een van onze chauffeurs laat vervoeren is dit zeker mogelijk. Alle wagens uit ons wagenpark zijn luxe en comfortabel uitgerust en worden gereden door de allerbeste chauffeurs. Zo kun jij dus tijdens de rit ongestoord je ding doen.

Taxi Zandvoort

Telefoonnummer

0238100200

w

Email

info@dehaarlemsetaxi.nl

Goedkope Taxi Zandvoort is 24/7 bereikbaar

Met Taxi Zandvoort naar Schiphol gebracht worden?