nl Nederlands
nl Nederlands

Bel ons

023 81 00 200 / 0633336082

Taxi Bloemendaal | De Haarlemse Taxi

  24/7 bereikbaar

  Binnen 15 minuten een taxi

  Pinnen op locatie

Ben je op zoek naar een taxi in Bloemendaal? De Haarlemse Taxi is het taxibedrijf wat je nodig hebt in Bloemendaal en omgeving . Bij de Haarlemse Taxi zijn we gespecialiseerd in verschillende vervoersdiensten. Denk aan luchthavenvervoer, personenvervoer en zakelijk vervoer. Ben je op zoek naar een ander soort vervoersdienst zoals mindervaliden vervoer? Neem dan zeker even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. In overleg is er namelijk veel mogelijk. Alle diensten worden door ons tegen uitstekende tarieven aangeboden. Het is immers niet voor niets dat we de beste prijs-kwaliteit verhouding garanderen als het gaat om taxivervoer in Bloemendaal.

Taxi Bloemendaal Schiphol

Heb je een taxi nodig van Bloemendaal naar Schiphol of van Schiphol naar Bloemendaal? Dan ben je bij de Haarlemse Taxi aan het juiste adres. Luchthavenvervoer is namelijk één van onze specialiteiten. We staan 24/7 voor je klaar om je naar de grootste luchthaven van Nederland te brengen. Wil je na je welverdiende vakantie opgehaald worden bij het vliegveld zodat je in alle rust weer huiswaarts kunt keren? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou wanneer het nodig is. Al is het midden in de nacht. Reserveer dus nu een taxi. Zo hoef je jezelf ook niet schuldig te voelen tegenover een familielid wanneer hij of zij je in het holst van de nacht naar het vliegveld moet brengen.

Wil je gebruik maken van luchthavenvervoer door de Haarlemse Taxi of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 023- 8100200 of op telefoonnummer 06- 3336082. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@dehaarlemsetaxi.nl of het reserveringsformulier op onze website invullen.

Altijd en overal

De Haarlemse Taxi is er altijd wanneer je ons nodig hebt en brengt je overal naartoe in Bloemendaal en omgeving. Ook op zon- en feestdagen zijn we bereikbaar om je veilig en comfortabel te vervoeren naar iedere willekeurige bestemming. Misschien wil je tijdens de feestdagen wel op familiebezoek of heb je een belangrijke afspraak waar je niet op eigen gelegenheid heen kunt. Bij ons is vrijwel niets onmogelijk. Heb je met spoed een taxi nodig? Onze chauffeurs zijn in staat om binnen een kwartier op de door jou gewenste plaats van bestemming te staan.

Wanneer je gebruik wilt maken van onze spoedservice betaal je altijd de reguliere meterprijs. De budgetprijzen die in de tabel op onze website staan weergegeven zijn alleen geldig wanneer je minimaal twee uur van te voren je taxi reserveert.

Bij ons is iedere klant koning. Of je nu eenmalig een beroep op ons doet of wekelijks gebruik maakt van onze dienstverlening, wij behandelen iedere klant op dezelfde manier. Het is bij ons zelfs mogelijk om een vervoersplan op maat te laten maken. Misschien heb je wel een vader of moeder die wekelijks bij jou komt eten, maar niet meer in staat is om op eigen gelegenheid naar jou toe te komen. Door vaste vervoersafspraken met ons te maken ben je altijd verzekerd van een taxi wanneer jij deze nodig hebt. Bij ons is een taxi Bloemendaal dus zo geregeld.

Goedkope Taxi Bloemendaal

De Haarlemse Taxi is dé goedkope taxi in Bloemendaal en omgeving. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je nooit meer betaald voor je taxirit dan nodig is. Wanneer je per direct, dus binnen nu en 15 minuten, gebruik wilt maken van onze service betaal je de reguliere meterprijs. Dit is niet het geval wanneer je minimaal twee uur van te voren je taxi reserveert bij ons als goedkope taxi Bloemendaal. In dit geval betaal je namelijk de low budget tarieven die in de tabel op onze website vermeld staan.

Je kunt bij ons na afloop van iedere rit op verschillende manieren betalen. Dit kan per pin, per creditcard of contant. Onze voorkeur gaat uit naar pinbetalingen en creditcard betalingen. Je weet immers maar nooit. Wil je toch graag contant betalen? Houd er dan rekening mee dat je dit gepast doet. De chauffeur die jou vervoerd zal namelijk niet over voldoende wisselgeld beschikken. We houden het bij de Haarlemse Taxi namelijk graag zo veilig mogelijk.

Wil je onderweg een momentje voor jezelf en genieten van het uitzicht? Dat kan. In de wagens uit ons wagenpark kun je comfortabel en in alle rust genieten van dat kostbare momentje voor jezelf. Ondertussen brengen onze chauffeurs je veilig en in alle rust naar de door  jou gewenste plaats van bestemming in Bloemendaal en omgeving.

 

Taxi Bloemendaal

Telefoonnummer

0238100200

w

Email

info@dehaarlemsetaxi.nl

Goedkope Taxi Bloemendaal is 24/7 bereikbaar

Met Taxi Bloemendaal naar Schiphol gebracht worden?