nl Nederlands
nl Nederlands

Bel ons

023 81 00 200 / 0633336082

Diensten

Particulier personenvervoer

Bij de Haarlemse taxi rekenen we een laag instaptarief in Haarlem en omstreken. Concreet betekent dit dat je bij ons nooit meer betaalt dan nodig is. We houden alle prijzen nauwlettend in de gaten zodat ook jij kunt profiteren van eventuele prijsgerelateerde voordelen. Denk bijvoorbeeld aan prijsdalingen met betrekking tot brandstoffen. Bij ons kun je dus altijd voor een schappelijke prijs gebruik maken van al onze diensten. Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van onze diensten? We horen graag waar één van onze chauffeurs verwacht wordt. Binnen 15 minuten staat er een taxi op de door jou gewenste locatie.

Luchthavenvervoer

Ben je op zoek naar luchthavenvervoer tegen een scherpe prijs. Bij de Haarlemse taxi zijn we je graag van dienst. Je kunt van deze dienst gebruiken door online het reserveringsformulier in te vullen of door te bellen naar: 023- 8100200. Wil je liever eerst weten waar je aan toe bent voordat je een reservering definitief maakt? Stuur dan een e-mail naar: info@dehaarlemsetaxi.nl. Je ontvangt dan vervolgens van ons een vrijblijvende offerte.

Bij de Haarlemse taxi bieden we je 24/7 luchthavenvervoer aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hierdoor ben je er van verzekerd dat er altijd op tijd een taxi beschikbaar is om je van en naar Schiphol te brengen. Zo begint je vakantie pas echt zorgeloos!

De Haarlemse taxi voor zakelijk vervoer

Wil je regelmatig gebruik maken van de taxiservice van de Haarlemse taxi voor zakelijke doeleinden? Met betrekking tot zakelijk vervoer zijn we van alle markten thuis. Wil je steeds op een vaste dag en een vast tijdstip een rit reserveren? Of wil je gebruik maken van taxiservice op rekening? Bij ons is bijna niets onmogelijk. We denken graag met je mee. Neem contact met ons op door te bellen naar 023- 8100200 of door een e-mail te sturen naar info@dehaarlemsetaxi.nl en ontdek onze mogelijkheden.