nl Nederlands
nl Nederlands

Bel ons

023 81 00 200 / 0633336082

Taxi Hoofddorp | De Haarlemse Taxi

  24/7 bereikbaar

  Binnen 15 minuten een taxi

  Pinnen op locatie

Wanneer je in Hoofddorp woont of hier verblijft kan het gebruik maken van een taxi soms wenselijk zijn. Ben je op zoek naar een taxi in Hoofddorp? Dan zijn we je bij de Haarlemse Taxi graag van dienst. Zo kun jij onbezorgd een avondje doorhalen met vrienden zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over wie er vanavond gaat ‘bobben’. Bij de Haarlemse Taxi zijn we onder andere gespecialiseerd in particulier personenvervoer, zakelijk vervoer en luchthavenvervoer. Ben je op zoek naar een taxibedrijf wat groepsvervoer aanbiedt omdat je een vrijgezellenfeestje wilt regelen voor een goede vriend? Neem ook dan even contact met ons op. In overleg is er namelijk altijd veel mogelijk. Van welke diensten je ook gebruik maakt, je kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Taxi Hoofddorp Schiphol

Onbezorgd beginnen aan je vakantie? Maak gebruik van de diensten van de Haarlemse Taxi en kies voor een taxi Hoofddorp Schiphol. Ben je op zoek naar een taxi die je veilig terug naar huis brengt wanneer je vakantie er alweer op zit? Ook dan zijn we je graag van dienst. Overweeg je om gebruik te maken van onze airport service, maar ontvang je liever eerst een vrijblijvende offerte? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Stuur even een mailtje naar info@dehaarlemsetaxi.nl en we sturen je een offerte op maat.

Bij de Haarlemse Taxi zijn we 24/7 bereikbaar. Ook wanneer je ‘s nachts luchthavenvervoer nodig hebt zijn we je dus van dienst. Zelfs op zon- en feestdagen. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van een taxi zodat je op tijd aankom bij de luchthaven of meteen wordt opgehaald nadat je je bagage hebt opgehaald van de bagageband. Met de Haarlemse Taxi begin en eindig jij je vakantie dus volledig zorgeloos en relaxt. Gehannes met je bagage in pendelbussen naar één van de parkeerplaatsen rondom Schiphol is immers niet zo fijn. Zeker niet wanneer het midden in de nacht is. Ga je binnenkort op vakantie en wil je gebruik maken van onze luchthavendiensten? Reserveer dan alvast je taxi door het reserveringsformulier op onze website in te vullen, door te bellen naar 023- 8100200 of door een WhatsAppje te sturen naar 06- 33336082.

Hoofddorp Taxi Centrale

De Haarlemse Taxi is dé Hoofddorp Taxi Centrale in Hoofddorp en omstreken. We zijn gespecialiseerd in verschillende vervoersdiensten waaronder zakelijk vervoer, personenvervoer en luchthavenvervoer. Alle chauffeurs van onze taxicentrale in Hoofddorp zijn goed opgeleid. Ze brengen je veilig, comfortabel en snel naar iedere gewenste plaats van bestemming in Hoofddorp en omgeving. Dit natuurlijk altijd met één van de wagens uit ons wagenpark. Ons wagenpark bestaat uit diverse voertuigen zoals een personenauto, personenbusje en een stationwagen.

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten of wil je direct een taxi reserveren? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@dehaarlemsetaxi.nl, door te bellen naar 023-8100200 of door het reserveringsformulier op onze website in te vullen. Wist je dat je ons tegenwoordig ook kunt appen? Dit kan naar 06- 33336082. Makkelijker kunnen we het reserveren van een taxi niet voor je maken.

24/7 direct tot je beschikking

De chauffeurs van de Haarlemse Taxi zijn 24/7 direct tot je beschikking. Heb je nu direct een taxi nodig? Schroom niet en bel ons. Al is het midden in de nacht. Binnen 15 minuten staat één van onze chauffeurs met wagen op de door jou aangegeven locatie in Hoofddorp en omgeving. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om direct te beschikken over vervoer wanneer dit nodig is. Maak je gebruik van onze spoeddiensten? Houd er dan wel altijd rekening mee dat je hiervoor de reguliere meter prijs betaalt. De budgetprijzen in de tabel op onze website gelden alleen bij ritten die minimaal 2 uur van te voren zijn gereserveerd.

Bij de Haarlemse Taxi is iedere klant speciaal. Ook wanneer je maar eenmalig gebruik maakt van onze diensten. We zullen dus geen onderscheid maken tussen vaste klanten of eenmalige klanten. Wij zijn er voor iedereen die ons nodig heeft. Heb je een speciale wens zoals bijvoorbeeld een vervoersplan op maat? Vraag het ons. We maken met alle liefde en plezier vaste afspraken met je zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Goedkope Taxi Hoofddorp

Een taxi in Hoofddorp hoeft niet duurder te zijn dan je betaald bij de Haarlemse Taxi. Wij staan niet voor niets bekend als Goedkope Taxi Hoofddorp. Bij de Haarlemse Taxi vinden we het belangrijk dat mobiliteit voor iedereen betaalbaar en toegankelijk is. Reserveer je bij ons minimaal twee uur van te voren een taxi? Dan weet je altijd op voorhand wat de prijs is die je moet betalen voor de gereserveerde dienst. Deze staat namelijk vermeld in de tabel op onze website.

Wanneer je gebruik maakt van onze spoedservice betaal je altijd de reguliere meterprijs. Hoe hoog deze precies is kunnen we je op voorhand niet zeggen. Bij ons als goedkope taxi Hoofddorp kun je op verschillende manieren betalen. Dit kan namelijk met je creditcard, per pin of contant. We zouden het fijn vinden dat je gepast betaald wanneer je kiest voor een contante betaling. In het kader van de veiligheid hebben onze chauffeurs namelijk weinig tot geen wisselgeld op zak. Wil je gebruik maken van comfortabel en veilig taxivervoer in Hoofddorp en omgeving terwijl jij zelf in alle rust kunt genieten van een momentje voor jezelf? Neem dan contact met ons op. We zijn je bij de Haarlemse Taxi graag van dienst.

Taxi Hoofddorp

Telefoonnummer

0238100200

w

Email

info@dehaarlemsetaxi.nl

Goedkope Taxi Hoofddorp is 24/7 bereikbaar

Met Taxi Hoofddorp naar Schiphol gebracht worden?