nl Nederlands
nl Nederlands

Bel ons

023 81 00 200 / 0633336082

Taxi Heemstede | De Haarlemse Taxi

  24/7 bereikbaar

  Binnen 15 minuten een taxi

  Pinnen op locatie

De Haarlemse Taxi is hét taxibedrijf in Heemstede en omgeving. Zoek dus niet verder wanneer je een taxi nodig hebt in Heemstede of in de omgeving hiervan. De Haarlemse Taxi is gespecialiseerd in verschillende vervoersdiensten. Denk aan zakelijk vervoer, luchthavenvervoer en personenvervoer. Ben je op zoek naar een ander soort vervoersdienst zoals bijvoorbeeld groepsvervoer? Neem dan even contact ons op. We bespreken graag de mogelijkheden. In overleg is er namelijk heel veel mogelijk. Alle diensten worden tegen uitstekende tarieven aangeboden. Die uitstekende prijs-kwaliteit verhouding garanderen we niet voor niets.

Taxi Heemstede Schiphol

Bij de Haarlemse Taxi ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een taxi van Heemstede naar Schiphol. We zijn je natuurlijk ook graag van dienst wanneer je op zoek bent naar een taxi van Schiphol naar Heemstede. Wil je gebruik maken van luchthavenvervoer, of wil je graag weten wat we met betrekking tot luchthavenvervoer voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@dehaarlemsetaxi.nl. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Je kunt natuurlijk ook meten je taxi Heemstede Schiphol reserveren bij ons. Dit kun je doen door te bellen naar 023- 8100200 of door een WhatsApp berichtje te sturen naar 06- 33336082. Je mag ook altijd het reserveringsformulier op onze website invullen.

Bij de Haarlemse Taxi kun je 24/7 rekenen op luchthavenvervoer tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook wanneer je op zon- en feestdagen van deze dienst gebruik wilt maken zijn we er voor jou. Hierdoor ben je dus altijd verzekerd van een taxi zodat je op tijd aankomt bij de luchthaven. Op deze manier begint je vakantie pas echt relaxt en zorgeloos. Wanneer je eerst je auto nog op één van de parkeerplaatsen neer moet zetten en vervolgens moet hannessen met je bagage in een pendelbus wordt je vaak niet relaxter. Daarnaast is het vaak ook maar de vraag of het openbaar vervoer aansluit op jouw vluchttijden. Bespaar je al deze sores en reserveer meteen je taxi bij de Haarlemse Taxi.

Heemstede Taxi Centrale

Bij de Haarlemse Taxi, dé taxicentrale in Heemstede en omstreken ben je aan het juiste adres voor verschillende vervoersdiensten. Zo bieden we onder andere zakelijk vervoer, luchthavenvervoer en particulier personenvervoer aan. Onze chauffeurs zullen er altijd voor zorgen dat je veilig en comfortabel naar de door jou gewenste plaats van bestemming wordt vervoerd in één van onze fijne wagens. Ons wagenpark is uitgerust met een personenauto, een stationwagen en een personenbus.

 

Wil je gebruik maken van onze diensten of weten wat we bij de Haarlemse Taxi met betrekking tot de Haarlem Taxi Centrale voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 023- 8100200 / 06- 33336082, door een WhatsAppje te sturen of door een e-mail te sturen naar info@dehaarlemsetaxi.nl. Je kunt ook altijd het reserveringsformulier op onze website invullen wanneer je direct een taxi wilt reserveren.

24/7 bereikbaar

Bij de Haarlemse Taxi zijn we 24/7 beschikbaar en bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen. Het is altijd mogelijk dat je op een onverwacht moment een taxi in Heemstede nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je een familielid op wilt zoeken die onverwachts is opgenomen in het ziekenhuis, of thuisgebracht wilt worden na een heerlijk diner. Wij zijn er altijd wanneer je ons nodig hebt. Zelfs wanneer je ons liever nu dan over een half uur nodig hebt. We zijn namelijk in staat om binnen 15 minuten voor de deur van de door jou aangegeven locatie in Heemstede en omgeving te staan. Wanneer je gebruik wilt maken van een spoedrit betaal je wel altijd de meterprijs. Enkel voor ritten die langer dan twee uur van te voren gereserveerd zijn hanteren we de prijzen zoals deze in de tabel op onze website vermeld staan.

Of je nu meteen gebruik wilt maken van onze diensten, of alvast een taxi wilt reserveren, de Haarlemse Taxi is er voor jou wanneer jij ons nodig hebt. Voor ons maakt het niet uit of je eenmalig gebruik wilt maken van onze diensten of structureel een beroep op ons wilt doen, iedere klant is koning. Indien gewenst kunnen we zelfs een vervoersplan op maat samenstellen dat volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of wil je direct een taxi reserveren? Neem dan contact met ons op.

Goedkope Taxi Heemstede

Bij de Haarlemse Taxi vinden we het belangrijk dat je nooit meer hoeft te betalen voor je taxirit dan nodig is. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope taxi Heemstede, ben je bij de Haarlemse Taxi aan het juiste adres. Wanneer je binnen een kwartier gebruik wilt maken van onze diensten betaal je de reguliere meterprijs, maar wanneer je minimaal 2 uur van te voren je rit reserveert hanteren we budget tarieven zoals deze in de tabel op onze website vermeld staan.

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Onze voorkeur gaat echter uit naar pin betalingen of betalingen per creditcard. Wil je liever contant betalen? Houd er dan rekening mee dat je dit gepast doet. Onze chauffeurs hebben namelijk geen wisselgeld op zak. Wil je onderuitgezakt genieten van een momentje voor jezelf of nog even snel wat regelen voor je bedrijf? Wanneer je jezelf door een van onze chauffeurs laat vervoeren is dit zeker mogelijk. Alle wagens uit ons wagenpark zijn luxe en comfortabel uitgerust en worden gereden door de allerbeste chauffeurs. Onze goed opgeleide chauffeurs dragen met veel passie zorg voor een zorgeloze, comfortabele veilige rit naar iedere gewenste plaats van bestemming in Heemstede en omgeving.

 

Taxi Heemstede

Telefoonnummer

0238100200

w

Email

info@dehaarlemsetaxi.nl

Goedkope Taxi Heemstede is 24/7 bereikbaar

Met Taxi Heemstede naar Schiphol gebracht worden?