Bel: 023 8 100 200De Haarlemse Taxiinfo@dehaarlemsetaxi.nl
Taxibusje 5 t/m 8
hogere prijs
24/7 vaste tarieven
naar Schiphol
Haarlem - Schiphol
€ 30,00


Reviews

Hier kunt u een review schrijven over ons werk.
Wij stelen dat zeer op prijs als u een beoordeling geeft over ons werk.
Hier kunt u alle reviews lezen.
Wij hopen u gauw te zien op een van onze ritten.

Klik op de smilies om een review te makken.



1 2 volgende



R.j
Geplaatst op:20-08-2019

Altijd op tijd en netjes! Laatste x mijn telf. in de auto laten liggen en die heeft de chauffeur toen netjes bij mij thuis afgeleverd!! Super services hartstikke bedankt nog daarvoor.


Bouke
Geplaatst op:01-08-2019

zeer goed bedrijf een aan rader worden al 7 jaar door de jongens naar schiphol gebracht als we op vakantie gaan altijd op tijd netjes en beleeft.


Ruud
Geplaatst op:14-06-2019

Altijd op tijd en vriendelijke chauffeurs


Ruud
Geplaatst op:24-02-2019

Al 6 x naar volle tevredenheid met dit taxibedrijf geweest. zojuist een 7e keer geboekt.


Frans
Geplaatst op:17-02-2019

Al jaren vaste klant, dat zegt genoeg, lijkt mij. Aanbevolen !


Mark
Geplaatst op:20-09-2018

nu voor de tweede keer besteld, echt helemaal niet op aan te merken, gewoon TOP!! ik raad het iedereen aan in mijn omgeving.


Wil
Geplaatst op:16-08-2018

Al 2 x naar volle tevredenheid met deze taxi geweest Nu net n 3e keer geboekt


Wilma
Geplaatst op:01-08-2018

Nu al 2x gebruik gemaakt van DeHaarlemseTaxi en beide keren tot grote tevredenheid. Keurig op tijd, nette en gezellige chauffeur en ook het ophalen ging gesmeerd!


Ruud
Geplaatst op:21-08-2017

Hele goede service. Ruim op tijd heeft De Haarlemse Taxi met een personenbusje ons op 3 adressen met veel bagage opgehaald om naar Schiphol te brengen. Ze hebben ons ook weer opgehaald op Schiphol. Ook prima geregeld. We kunnen u dit bedrijf zeker aanbevelen.


S
Geplaatst op:23-06-2017

Prima taxi. Midden in de nacht ruim op tijd correcte en vriendelijke chauffeur. Ik heb deze chauffeur reeds 2 x gehad,kan deze aanbevelen. De volgende keer bel ik weer


1 2 volgende






Zonder stress aan uw vakantie beginnen.
Laat ons u comfortabel naar uw bestemming brengen.


CONTACTGEGEVENS

De Haarlemse Taxi
Tel: 023 8 100 200
E-mail: info@dehaarlemsetaxi.nl
URL: www.dehaarlemsetaxi.nl


Openingstijden
Wij zijn 24 uur per dag,
7 dagen per week bereikbaar.
REVIEWS

Klik op de smilies voor meer reviews.


    R.j

Altijd op tijd en netjes! Laatste x mijn telf. in de auto laten liggen en die heeft de chauffeur toen netjes bij mij thuis afgeleverd!! Super services hartstikke bedankt nog daarvoor.


    Bouke

zeer goed bedrijf een aan rader worden al 7 jaar door de jongens naar schiphol gebracht als we op vakantie gaan altijd op tijd netjes en beleeft.


MENU

Welkom
Over ons
Diensten
Rit bestellen
Betaalmogelijkheden
Tarieven
Reviews
Contact
Copyright by De Haarlemse Taxi